Advertisement

Taliban Lideri - Taliban Lideri Molla Omer Abd Ussu Nun Yakininda Yasadi Bbc News Turkce - Taliban'ın eski lideri molla ahtar mansur'un abd tarafından öldürüldüğü de doğrulanmış oldu.

Taliban Lideri - Taliban Lideri Molla Omer Abd Ussu Nun Yakininda Yasadi Bbc News Turkce - Taliban'ın eski lideri molla ahtar mansur'un abd tarafından öldürüldüğü de doğrulanmış oldu.. Hatta taliban'ı, iş başına gelmesinde önemli rol oynayan pakistan da savunmuyor. Qaynarinfo xəbər verir ki, bu barədə əfqanıstanın müdafiə nazirliyi məlumat yayıb. Yeni yayımlanan bir kitapta, eski taliban lideri molla muhammed ömer'in, afganistan'daki bir amerikan üssüne yürüme mesafesinde yaşadığı iddia edildi. Taliban lideri molla ömer'in emriyle 2001 yılında bamiyan şehri yakınındaki dağlara oyulmuş bin abd, 11 eylül saldırılarından sonra pakistan'da saklandığı belirtilen taliban lideri molla ömer'in. Mansur, pakistan'ın belucistan eyaletinde abd i̇ha'ları tarafından düzenlenen saldırı ile öldürüldü.

Pakistan talibanı'nın (ttp) hakimullah mesud grubu lideri şehriyar mesud, yol kenarına tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu öldürüldü. Afgan hükümetinden adının açıklanmasını istemeyen bir yetkili, pakistan'ın molla ömer'in ölümü konusunda afganistan hükümetine bilgi verdiğini söyledi. Afganistan i̇stihbarat teşkilatı sözcüsü hasib sıddıki, dün yaptığı açıklamada, taliban lideri molla ömer'in nisan 2013'te pakistan'ın karaçi kentinde bir. Qaynarinfo xəbər verir ki, bu barədə əfqanıstanın müdafiə nazirliyi məlumat yayıb. Yetkili, molla ömer'in 2 yıl.

Qyacaawsomex1m
Qyacaawsomex1m from www.rudaw.net
Afgan hükümetinden adının açıklanmasını istemeyen bir yetkili, pakistan'ın molla ömer'in ölümü konusunda afganistan hükümetine bilgi verdiğini söyledi. Taliban lideri akhundzade'nin kovid… taliban'ın lideri molla heybetullah akhundzade'nin… cıa raporları yalanlandı taliban li… Taliban'ın, afgan kadın ve erkeklerinin i̇slam dini çatısı altında tüm hak ve hukuklarını. Abd hava kuvvetleri'ne bağlı insansız hava araçları, afganistan'da gerçekleştirdiği bir operasyonda taliban lideri molla fazlullah'ı öldürdü. Taliban lideri molla ömer'in emriyle 2001 yılında bamiyan şehri yakınındaki dağlara oyulmuş bin abd, 11 eylül saldırılarından sonra pakistan'da saklandığı belirtilen taliban lideri molla ömer'in. Abd'nin pakistan'da insansız hava aracıyla düzenlediği saldırıda öldürülen taliban lideri molla ahtar. Pakistan talibanı'nın (ttp) hakimullah mesud grubu lideri şehriyar mesud, yol kenarına tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu öldürüldü. Afganistan i̇stihbarat teşkilatı sözcüsü hasib sıddıki, dün yaptığı açıklamada, taliban lideri molla ömer'in nisan 2013'te pakistan'ın karaçi kentinde bir.

Mansur 2015'te molla ömer'in ölmesiyle örgüt lideri olmuştu.

Afganistan'ın kuzeyindeki faryab vilayeti kırsalında taliban'ın bölge valisi olarak ilan ettiği lider, 50 savaşçısıyla öldürüldü. Yeni liderini duyuran taliban, molla ahtar mansur'un öldüğünü de ilk kez doğrulamış oldu. Mansur, pakistan'ın belucistan eyaletinde abd i̇ha'ları tarafından düzenlenen saldırı ile öldürüldü. Mansur 2015'te molla ömer'in ölmesiyle örgüt lideri olmuştu. Taliban'ın eski lideri molla ahtar mansur'un abd tarafından öldürüldüğü de doğrulanmış oldu. Pakistan talibanı'nın (ttp) hakimullah mesud grubu lideri şehriyar mesud, yol kenarına tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu öldürüldü. Afganistan savunma bakanlığı, pakistan talibanı lideri molla fazlullah'ın abd hava kuvvetlerinin düzenlediği saldırıda öldürüldüğünü açıkladı. Abd'li yetkililer hava saldırısında taliban lideri molla aktar mansur'un öldürülmüş olabileceğini duyurdu. Taliban'ın, afgan kadın ve erkeklerinin i̇slam dini çatısı altında tüm hak ve hukuklarını. Taliban'ın kurucusu ve ruhani lideri molla muhammed omar, ölümüne kadar afganistan'ın güneyindeki bir abd üssünün yakınında. Afganistan'da hükümet, taliban lideri molla muhammed ömer'in öldüğü haberlerini doğrulamıştı. Afganistan istihbaratı, taliban lideri molla ömer'in 2 yıl önce pakistan'da bir hastanede öldüğünü doğruladı. Hatta taliban'ı, iş başına gelmesinde önemli rol oynayan pakistan da savunmuyor.

Afganistan, taliban lideri mansur'un abd'nin insansız hava aracıyla yaptığı saldırıda öldürüldüğünü bildirdi. Afganistan hükümetinin taliban lideri molla ömer'in öldüğünü açıklamasının ardından örgüt yeni bir lider belirledi. Taliban lideri molla ömer'in emriyle 2001 yılında bamiyan şehri yakınındaki dağlara oyulmuş bin abd, 11 eylül saldırılarından sonra pakistan'da saklandığı belirtilen taliban lideri molla ömer'in. Taliban sözcüsü zabiullah mücahid, yaptığı yazılı açıklamada, molla ömer'in bir süre önce yakalandığı hastalık nedeniyle öldüğünü bildirdi. Əfqanıstan, pakistan talibanı lideri molla fəzlullah öldürülüb.

Taliban Lideri Mansur Olduruldu
Taliban Lideri Mansur Olduruldu from www.demokrathaber.org
Afganistan'da hükümet, taliban lideri molla muhammed ömer'in öldüğü haberlerini doğrulamıştı. Taliban, örgütün lideri molla ömer'in ölümünü resmen teyit etti. Abd'li yetkililer hava saldırısında taliban lideri molla aktar mansur'un öldürülmüş olabileceğini duyurdu. Mansur, pakistan'ın belucistan eyaletinde abd i̇ha'ları tarafından düzenlenen saldırı ile öldürüldü. Yetkili, molla ömer'in 2 yıl. Afgan hükümetinin verdiği bilgiye göre daha önce bir çok defa öldüğü duyurulan taliban lideri molla ömer bu kez kesin olarak öldü. Taliban lideri, 50 militanıyla öldürüldü. Taliban lideri hibetullah ahundzade, taliban'ın abd ile imzalanan anlaşmayı ihlal etmeyeceğini belirtti.

Afganistan i̇stihbarat teşkilatı sözcüsü hasib sıddıki, dün yaptığı açıklamada, taliban lideri molla ömer'in nisan 2013'te pakistan'ın karaçi kentinde bir.

Taliban lideri hibetullah ahundzade, taliban'ın abd ile imzalanan anlaşmayı ihlal etmeyeceğini belirtti. Taliban'ın kurucusu ve ruhani lideri molla muhammed omar, ölümüne kadar afganistan'ın güneyindeki bir abd üssünün yakınında. Taliban'a yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, yerine yeni başkan olarak, yardımcısı molla aktar. Yeni liderini duyuran taliban, molla ahtar mansur'un öldüğünü de ilk kez doğrulamış oldu. Afganistan'ın kuzeyindeki faryab vilayeti kırsalında taliban'ın bölge valisi olarak ilan ettiği lider, 50 savaşçısıyla öldürüldü. Abd hava kuvvetleri'ne bağlı insansız hava araçları, afganistan'da gerçekleştirdiği bir operasyonda taliban lideri molla fazlullah'ı öldürdü. Məlumatda bildirilir ki, talibanın pakistan üzrə lideri. Taliban, örgütün lideri molla ömer'in ölümünü resmen teyit etti. Pakistan talibanı'nın (ttp) hakimullah mesud grubu lideri şehriyar mesud, yol kenarına tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu öldürüldü. Taliban lideri akhundzade'nin kovid… taliban'ın lideri molla heybetullah akhundzade'nin… cıa raporları yalanlandı taliban li… Afganistan istihbaratı, taliban lideri molla ömer'in 2 yıl önce pakistan'da bir hastanede öldüğünü doğruladı. Taliban lideri molla ömer'in emriyle 2001 yılında bamiyan şehri yakınındaki dağlara oyulmuş bin abd, 11 eylül saldırılarından sonra pakistan'da saklandığı belirtilen taliban lideri molla ömer'in. Taliban'ın, afgan kadın ve erkeklerinin i̇slam dini çatısı altında tüm hak ve hukuklarını.

Afganistan, taliban lideri mansur'un abd'nin insansız hava aracıyla yaptığı saldırıda öldürüldüğünü bildirdi. Taliban lideri hibetullah ahundzade, taliban'ın abd ile imzalanan anlaşmayı ihlal etmeyeceğini belirtti. Yeni yayımlanan bir kitapta, eski taliban lideri molla muhammed ömer'in, afganistan'daki bir amerikan üssüne yürüme mesafesinde yaşadığı iddia edildi. Məlumatda bildirilir ki, talibanın pakistan üzrə lideri. Pakistan talibanı'nın (ttp) hakimullah mesud grubu lideri şehriyar mesud, yol kenarına tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu öldürüldü.

Taliban Lideri Molla Omer Kimdir Ntv
Taliban Lideri Molla Omer Kimdir Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Əfqanıstan, pakistan talibanı lideri molla fəzlullah öldürülüb. Yeni liderini duyuran taliban, molla ahtar mansur'un öldüğünü de ilk kez doğrulamış oldu. Afganistan'da hükümet, taliban lideri molla muhammed ömer'in öldüğü haberlerini doğrulamıştı. Afgan hükümeti konuyu araştırdıklarını söylemiş, taliban ise iddiaları reddetmemişti. Taliban lideri molla ömer'in emriyle 2001 yılında bamiyan şehri yakınındaki dağlara oyulmuş bin abd, 11 eylül saldırılarından sonra pakistan'da saklandığı belirtilen taliban lideri molla ömer'in. Afganistan'ın kuzeyindeki faryab vilayeti kırsalında taliban'ın bölge valisi olarak ilan ettiği lider, 50 savaşçısıyla öldürüldü. Yeni yayımlanan bir kitapta, eski taliban lideri molla muhammed ömer'in, afganistan'daki bir amerikan üssüne yürüme mesafesinde yaşadığı iddia edildi. Pakistan talibanı'nın (ttp) hakimullah mesud grubu lideri şehriyar mesud, yol kenarına tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu öldürüldü.

Yetkili, molla ömer'in 2 yıl.

Afganistan'ın kuzeyindeki faryab vilayeti kırsalında taliban'ın bölge valisi olarak ilan ettiği lider, 50 savaşçısıyla öldürüldü. Afgan hükümetinden adının açıklanmasını istemeyen bir yetkili, pakistan'ın molla ömer'in ölümü konusunda afganistan hükümetine bilgi verdiğini söyledi. Məlumatda bildirilir ki, talibanın pakistan üzrə lideri. Taliban lideri hibetullah ahundzade, taliban'ın abd ile imzalanan anlaşmayı ihlal etmeyeceğini belirtti. Abd'li yetkililer hava saldırısında taliban lideri molla aktar mansur'un öldürülmüş olabileceğini duyurdu. Afganistan talibanı'nın manevi lideri molla ömer'in damadı ve taliban'ın yönetim konseyi kuetta şura'nın üyesi mutasım aga can, ağustos ayında pakistan'ın karaçi kentinde vurulmasının ardından. Mansur, pakistan'ın belucistan eyaletinde abd i̇ha'ları tarafından düzenlenen saldırı ile öldürüldü. Taliban sözcüsü zabiullah mücahid, yaptığı yazılı açıklamada, molla ömer'in bir süre önce yakalandığı hastalık nedeniyle öldüğünü bildirdi. Afganistan'da hükümet, taliban lideri molla muhammed ömer'in öldüğü haberlerini doğrulamıştı. Afganistan savunma bakanlığı taliban lideri molla fazlullah'ın abd hava kuvvetleri saldırısı sırasında öldürüldüğünü bildirdi. Abd'nin pakistan'da insansız hava aracıyla düzenlediği saldırıda öldürülen taliban lideri molla ahtar. Yetkili, molla ömer'in 2 yıl. Yeni liderini duyuran taliban, molla ahtar mansur'un öldüğünü de ilk kez doğrulamış oldu.

Posting Komentar

0 Komentar